tisdag 19 augusti 2014

Om att åka iväg för en tredje gång

Det var så himla skönt att få komma hem den där torsdagen för snart tre veckor sedan. Men nog tappade jag modet lite och kände att allt jag ville göra var att gömma mig under täcket och liksom bosätta mig där. Jag har tänkt alldeles för mycket på vad som hände i London, och nog har jag ältat det alldeles för mycket också. Men jag har försökt att släppa det. Och även fast det skrämde mig så skrämde det mig inte tillräckligt för att försöka igen.

Så jag har letat efter en ny familj. Men varit så himla försiktig av mig. Vill verkligen vara säker på att jag hittar en familj som jag kommer vara glad att leva med. Det tog tid men för någon dag sedan hade jag ett skypesamtal med en jättehärlig familj och på en gång ett erbjudande om att få komma. Och i söndags så bestämde jag mig. Så jag försöker igen. Tar mina resväskor och flyttar till Nottingham. På torsdag.

Och det känns annorlunda än när jag pratade med min Londonfamilj. Jag får flashbacks till min irländska familj då jag pratar med den här familjen i Nottingham. Och det ser jag som ett jättebra tecken. De var så glada och trevliga och de skrattade och berättade om allt, och tillslut var vi tvungen att lägga på då jag skulle ha en annan intervju. Så det känns jättebra i magen.

Så nu kör vi igen!

4 kommentarer:

 1. hoppas det blir bra den här gången <3

  SvaraRadera
 2. Lycka till Andrea! Hoppas det blir bättre den här gången och se till att njuta!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejar på dig! Hoppas det går bättre den här gången, keep us updated! <3

  SvaraRadera
 4. Lycka till nu!! :) kraaam!

  SvaraRadera