söndag 24 augusti 2014

Om att hamna rätt

Jag har hunnit med tre dagar hos världens finaste familj. Föräldrarna är så trevliga, pojken urgullig och både moster och mormor helt underbara (de är här och hälsar på i helgen)! Jag känner redan nu att jag kommer trivas så himla bra här. De är så trevliga att det är först nu jag kunnat slita mig ifrån dem.

I torsdags pratade vi mest och försökte lära känna varandra. I fredags hade pojken sin första födelsedag så då åt vi tårta, öppnade paket och hade allmänt trevligt. I lördags fyllde mostern år så då åt vi ännu mer tårta, åt finlunch och gick ut för några drinkar. Vi har hunnit med så mycket och pratat om så mycket att det känns som att jag redan varit här i flera veckor. Pojken har dessutom anpassat sig så bra med mig och redan första dagen fick jag världens goaste kram. Och det känns ju så himla bra att han tycker om mig och låter mig vara med honom.

Imorgon börjar jag jobba på riktigt så då får jag förhoppningsvis in någon rutin i mitt nya liv då helgen varit mycket huller om buller! Men åh, vad jag är förväntansfull på detta år nu. Kommer bli så bra alltihopa!

DSC_2353editedDSC_2353edited

4 kommentarer:

  1. Vad härligt att allting löste sig för dig. Ska bli kul att följa ditt liv i Nottingham. Storbrittanien har alltid lockat mig men just nu får jag njuta genom andra. Just nu sitter jag på bussen upp till Stockholm där jag ska påbörja mitt nya liv som student. Ska försöka få igång min blogg igen, är ju så kul att kolla tillbaka. Hoppas du får det jättebra!

    SvaraRadera
  2. Underbart att höra. Kramar i massor //Monica

    SvaraRadera
  3. Är jätteglad för din skull, hoppas att du har NÄSTAN lika kul som på Irland & att du hittar en ny Tina :-)

    SvaraRadera