torsdag 23 januari 2014

Helgen som var

Kom på att jag totalt glömt bort att berätta vad jag gjorde i helgen! Har sett film med mina värdföräldrar varje kväll så har som glömt bort det här med bloggen lite. I lördags träffade jag i alla fall Theresa (Österrike) och Caroline (Tyskland) i Galway för att först gå på museum och sedan shoppa lite. Det blev en mysig dag och jag slösade lite för mycket pengar även fast jag hade sagt till mig själv att det var köpförbud.

DSC_0038edited

DSC_0035

DSC_0033

DSC_0028

Min värdmamma och Jessica var på dop lördag-söndag så jag umgicks mycket med Ewan och min värdpappa. Såg massa filmer och åt irländsk brunch (som varje helg känns det som, men de irländska korvarna är ju såååå goda). Efter att ha lekt och sett TV med dem ett tag på söndagen så gick jag till Athenry för att åka in till Galway. Blev temys på the Secret Garden med Theresa (Österrike) och en ny trevlig tjej som heter Katharina och kommer från Tyskland. Fick även träffa Magda (Österrike), Marga (Spanien) och Maria (Finland) som jag inte sett på länge, så det var roligt. Pratade med Maria om JVM och Marga som kommer från Spanien var tvungen att dubbelkolla om ice-hockey var det hon trodde att det var. Märks att vi alla kommer från olika kulturer! Avslutade helgen på bästa sätt – med pyjamasmys framför en film.

kevin

Och ungefär så var min helg. Pratat i kapp med vänner jag inte träffat sen innan jul, lekt med Ewan och sett film med min värdpappa. Och druckit te i massor, såklart.

4 kommentarer:

  1. Du verkar ha det så bra i Irland, och det verkar vara så himla vackert! Är såååå avundsjuk på dig! Njut av varje sekund, ta in alla intryck så gott det bara går och lev livet! Hoppas du har tid och lust med en fika när du kommer tillbaka till Sverige, skulle vara superroligt att träffa dig och höra hur du haft det!

    SvaraRadera
  2. Gick du på muséet igen?! Gillar den sista bilden, visar ditt sanna jag.

    SvaraRadera
  3. Kul att du fortfarande verkar trivas lika bra!!!:) Säger som Linnea, njut av äventyren för mig också;) Var minus 31 grader här igår, så det är inget du missar precis;) kram på dig!

    SvaraRadera