tisdag 8 oktober 2013

Om dagen

Har varit en lång tisdag då timmarna har gått ganska sakta. Har försökt roa mig med att kolla utflykter runtom Galway och även till Sligo och har hittat mycket intressant. Nu gäller det bara att verkligen göra allt som jag vill göra - och det är mycket. Högst upp på listan just nu står i alla fall Cliffs of Moher (ett måste i Irland) och Kylemore Abbey (ett så otroligt vackert ställe). Alltså titta bara på bilden nedanför som är härifrån, och följ gärna länken och kolla igenom bilderna. Så, så, så vackert.


Har förövrigt egentligen sovmorgon till typ tolv imorgon då min värdmamma brukar åka in till universitetet först vid lunch på onsdagar. Dock så har hon varit så sjuk att hon ätit penicillin under veckan, fast hon mår mycket bättre nu och hade därför tänkt försöka ta sig in till skolan imorgon. Jag tyckte dock att det var onödigt för henne att behöva springa efter Ewan hela förmiddagen då hon inte är helt frisk så jag erbjöd mig att jobba som vanligt, vilket hon inte tyckte att jag skulle behöva. Fast vi gjorde en överenskommelse så hon kommer ta med Ewan när hon skjutsar Jessica till skolan, vilket innebär att jag kan sova en timme extra än i vanliga fall men att jag sen hjälper till med Ewan så att hon kan få vila lite innan skolan. Lät super i mina öron!


3 kommentarer:

 1. Aran Island är också ett väldigt häftigt ställe att besöka om man är i Galway och Connemara förstås :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag vet! Verkar som en helt magisk plats de där tre öarna, hade faktiskt planerat en resa dit men det blev inställt. Bara att försöka igen eller hur?!

   Radera
  2. Ja, precis. Men åk en dag då det är bra väder^^

   Radera