fredag 11 oktober 2013

Min fredag

Hade sovmorgon till tolv då Ewan gick skola idag. Han blir hemskjutsad av sina morföräldrar och idag följde vi med dem till deras hus (känner oss lite instängda här..!) och där hade vi trevligt även fast Ewan var så trött då han både varit på skolan men inte ville sova något efter lunchen hos värdföräldrarna.Vi blev bjuden på hemmagjord soppa (typ soppa varje dag till lunch här) och sedan en kopp te och (typ) sockerkaka som var supergod. Solen sken och jag hälsade på åsnorna och fick en titt i deras husvagn innan morfadern hämtade Jessica från skolan vid halv tre och min värdmamma kom förbi strax därefter. Skyndade oss sedan hem till middagen som i stort sätt väntade på oss.
Jessica och jag har kommit fram till att fredagar är vår bakdag. Detta eftersom hon inte har läxa på fredagar (så vi hinner baka innan middagen) och plus att ja, det är fredag! Hon har längtat hela veckan för idag skulle vi äntligen göra svenska chokladbollar! Hade varken riktig kakao, havregryn, vaniljsocker eller pärlsocker men det funkade ändå, och hela värdfamiljen tyckte att de var goda då de alla hunnit smaka innan de ens var klara! Ska snart ta oss en kopp te var och någon chokladbolle vi som är vakna, hoppas de är minst lika goda som i Sverige!

Och imorgon åker jag, Tina och Miriam på en utflykt genom Connemara där vi bland annat äntligen kommer få se Kylemore Abbey! Åh, jag önskar att vädret håller i sig för åh, vad jag längtar till denna vackra plats.2 kommentarer:

  1. Känns helt stört att du är där borta och lever livet haha, vi var ju nyss förvirrade tillsammans på Luspen ju :O får typ ålderskris!!! ;) Men kul att du verkar trivas bra och att det även är så i fortsättningen:) Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Tack Andrea för din fina blogg. Kramar i massor från Farmor.

    SvaraRadera