lördag 22 februari 2014

Om en himla bra lördag

Har haft en bra dag i Galway. Är så himla slut på och vädret är äckligt blött men jag är så himla glad ändå. Åkte in vid tolv och strosade runt lite själv (eftersom Tina försov sig… Detta är en pik till dig Tina om du nu inte förstod det) och träffade på vänner överallt. Insåg att det är så himla häftigt att man känner så många nu och att det är så lätt att stöta ihop med dem, i september kände jag ju ingen och träffade aldrig på någon av ren slump.

Före tre så mötte jag då upp Tina (ja, den där tjejen från Linköping) och vi strosade runt lite mer innan vi mötte upp Theresa (Österrike), Caroline (Tyskland) och en ny tjej från Tjeckien. Caroline hade hittat Mr. Waffle så vi gick en bit för att komma dit men det var ju lugnt värt det. Åt en supergod crêpe med nutella och kokos! Den var dock alldeles för söt, kunde inte äta hela.

DSC_1080DSC_1074DSC_1077

Och där satt vi och pratade en bra stund innan vi fortsatte in till stan igen. Blev en rätt så vanlig lördag i Galway men jag trivs så himla bra med det. Älskar varje minut av de vanliga dagarna (till och med då man gömmer sig under halsduken och halvspringer för att inte bli för blöt, till och med då trivs jag).

1 kommentar:

  1. Ähum ursäkta, jag FÖRSOV mig inte! Jag var helt färdig & pratade lite med min värdmamma för att fördriva tiden... fördrev bara lite för bra! Dessutom, det gör ingenting om du ger mig en pik, jag nämnde kanske vår hockeykonversation lite grann i min blogg. Mhm!

    SvaraRadera