tisdag 22 oktober 2013

Lördagen (och söndagen)

Tog en skön sovmorgon och gjorde mig sen redo för kvällen. Mötte upp alla flickor på the Secret Garden (tredje gången på tre dagar) och begav oss sedan för att handla mat. Köpte lite pasta och vin och gick till vandrarhemmet där Teresa (Portugal) skulle spendera natten. Teresa fyllde år i söndags så vi firade hennes födelsedag. Blev totalt fem tjejor, jag, Magda (Österrike), Marga (Spanien), Lisa (Österrike) och födelsedagsbarnet! Åt vår halvtaskiga middag i det halvtaskiga köket på vandrarhemmet innan vi fann oss själva spelandes kort med två fransmän.


Efter ett tag joinade deras vänner, en fransyska och en tjej från Belgien som vi faktiskt hängde ihop med hela kvällen!! Vi kom så himla bra överens att vi bestämde att vi måste åka till Cork snarast för att hälsa på. Alla fyra bor nämligen i Cork och studerar.

Fortsatte sedan till Monroe's, lyssnade på liveband och sjöng Happy Birthday - och dansade!


Clémence och Marga.


Var tvungen att säga hej då till våra nyfunna vänner då de skulle upp tidigt dagen därpå. Vi fortsatte dock till en nattklubb för att dansa lite. Tappade bort Lisa bland alla människor och våningar men vi återfann henne lyckligtvis! Åkte hem med halvtrebussen och sussade sött en timme efteråt. Var lugnt bästa kvällen sedan studenten, hade det så himla trevligt!


Vaknade sex timmar senare och mådde bra. Hade planerat en mysdag men kunde inte riktigt sitta still utan tog tvåbussen in till Galway för en kopp te på the Secret Garden (fjärde gången på fyra dagar!) med Magda, Marga och Teresa. Pratade strunt, spelade gitarr och jag drack världens godaste te som smakade jordgubbar och grädde i en svart klänning sittandes på golvet.


Bra helg.

1 kommentar:

  1. Så himla trevligt! Kul hitta nya trevliga människor från massa olika länder! Njuuut av tillvaron!! Kramar

    SvaraRadera