måndag 9 februari 2015

En uppdatering om hemlängtan

Det har varit jobbigt att vara här i England. Jag har längtat efter den dagen jag ska få komma hem ända sen i november. Men jag försökte blåsa bort det, försökte tänka att det är bra att jag längtar hem då det betyder att jag HAR något att längta efter. Men det blev bara svårare och svårare och efter  jul kände jag mig så vilsen och ledsen. För jag vill egentligen inte vara här.

Och jag hatar att känna så. För jag vill ju på ett sätt stanna här till juli, så som det var bestämt. Jag vill inte komma hem tidigare bara för att jag har hemlängtan. För jag vet att jag klarar av det här, jag har gjort det förut. Och kanske var det det som fick mig att bestämma att det inte är värt det längre.

Jag vet hur en bra au pair upplevelse ska vara, för mina nio månader i Irland var helt otroliga. Och nu när jag inte mår bäst här så har jag äntligen insett att det är okej att åka hem tidigare och att jag inte ska stanna av bara princip. Det är inget fel med det. För jag gör ju det här för mig, och då måste jag tänka på vad som är bäst för mig. Och det är att åka hem.

Så för någon vecka sedan pratade jag med mina värdföräldrar (som var väldigt förstående) och nu har jag en flygbiljett hem. Kommer hem onsdag den artonde mars. Bara lite mer än fem veckor kvar alltså. Och jag längtar.

3 kommentarer:

  1. Men lilla hjärtat. Förstår att det känns skönt att ha tagit ett beslut. Får höra mer nästa vecka när jag åker upp. Mamma o Pappa ska nog vara uppe med oss nästan hela tiden i stugan. Kram på dig // Monica

    SvaraRadera
  2. ❤❤ Hoppas vi ses snart!! kram på dig :)

    SvaraRadera