tisdag 27 augusti 2013

Sådant där som man behöver

Igår var jag till Umeå för att att köpa det som måste köpas innan avresa! Fick med mig i stort sätt hela familjen och hade dessutom turen att säga hej och hej då till några tjejer som jag tyvärr inte kommer se på väldigt länge. 

Detta inhandlades:
En välbehövlig resväska som rymmer ungefär 100 liter, har fyra roterande hjul och går att expandera = perfekt resväska! Köpte dessutom två par skor, blev ett par kängor som verkligen tål vatten och ett par andra lite finare skor som nog också ska motstå Irlands regndagar.


Datorväska som är i perfekt storlek för att flyga med! 


Fick hem tre böcker på engelska från bokus.com igår också, vilket kommer bli presenter till familjen! Köpte tre stycken adapter och en sådan där gren (där ett uttag blir till två) och växlade in lite svenska riksdaler till euro. 

Sen fick jag även en jacka som kommer bli perfekt. Vattentålig, vindtålig, tvådelad (innerfoder som går att ta bort) och så är den dessutom stilren. Den kommer mest troligtvis att användas under hela vistelsens på Irland! 

Och så blev det såklart även en fin varm tröja, en plommonlila blus och en guldring. Dock så hänger kläderna på torkning nu för i veckan är det packning som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar